Vi söker kommunikatörer med höga ambitioner

Uppdaterat: 4 sep 2019

Oxenstierna & Partners är en kommunikationsbyrå som sammanför strategi och genomförande inom investerarrelationer, PR, webb och grafisk produktion. Vi strävar efter att skapa effektiv kommunikation som driver våra kunders utveckling och ökar möjligheterna för tillväxt och lönsamhet. Tillsammans med vårt nätverk av formgivare, skribenter och fotografer arbetar vi med kunder som Tradedoubler, Mackmyra Whisky, Bravida, Sharp och Fjärde AP-fonden.

Vi är idag ett tiotal konsulter och vill nu bygga vidare på vårt team. Just nu letar vi efter två kommunikatörer som vill arbeta med både intern och extern kommunikation, främst inom B2B.

I båda roller söker vi ambitiösa, drivna och målinriktade personer som trivs med att ta egna initiativ och ha eget ansvar. Vi ser gärna att du läst kommunikation eller ekonomi på högskolenivå och har ett eller ett par års erfarenhet. Att arbeta kreativt ligger högt på önskelistan.

KOMMUNIKATÖR MED INRIKTNING MOT WEBB

Du ser skrivandet som en viktig del av din roll och har goda kunskaper inom webb och sociala medier. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Office-paketet och något webbpubliceringsverktyg såsom Episerver, Wordpress eller Sharepoint. Troligen har du också arbetat en del i Photoshop och Indesign. Samtidigt kan du i en projektledarroll snabbt förstå kundens behov och skapa nära relationer. Du trivs helt enkelt med att vara delaktig och kunna påverka genom hela processen, från brief till leverans av färdig produkt.

KOMMUNIKATÖR MED INRIKTNING MOT MEDIERELATIONER

Du har erfarenhet av medierelationer och digitala medier och ett starkt intresse inom området. Tidigare har du även erfarenhet av projektledning och är van vid att arbeta i ett högt tempo med tydliga deadlines. Du tycker att det är roligt att sälja och ta fram nya idéer för såväl nuvarande som potentiella kunder och tar dig gärna an nya utmaningar.  

Låter det som att det är dig vi söker? Skicka i så fall ditt cv och personliga brev till linna.osterman@oxp.se. Har du frågor om tjänsten? Mejla till samma adress.