Vi hälsar Alexander & Charlotte välkomna till oxp!

Uppdaterat: 4 sep 2019


Under hösten fick Oxenstierna & Partners förstärkning av Charlotte Becker och Alexander Paziraei. Charlotte kommer att se över Oxenstiernas digitala erbjudande och arbeta med ett flertal IR-kunder. Hon kommer närmast ifrån ett arbete som seminarieredaktör på Resumé och webbredaktör på Veckans affärer. Alexander kommer ansvara för våra webbårsredovisningar och digitala rapporter och kommer närmast från startupbolaget YouLinker där han arbetat med affärsutveckling.

Vad fick dig att söka hit? A: Jag sökte till OxP för att jag såg att de arbetade med många olika projekt som jag kan lära mig av. Jag ser även en stor möjlighet att utvecklas inom kommunikation.

C: Jag lockades av möjligheten att få testa på både IR, PR och strategiarbete på samma byrå. Och av att vara på en plats där jag utmanas och får möjlighet att utvecklas.

Vad är din mest spännande professionella utmaning hittills? A: Min mest spännande och professionella utmaning hittills, är att jag idag jobbar och pluggar samtidigt. Det är en utmaning att planera och hinna med mycket saker på lite tid.

C: Utvecklingen av VA.se har varit extremt rolig och lärorik. Tillsammans på webbredaktionen arbetade vi fram nya digitala strategier och levererade trafikökning efter trafikökning. 

Vilken person, död eller levande, skulle du vilja äta lunch med? A: Leonardo Da Vinci. Jag har alltid varit intresserad av hans uppfinningar och hans intellekt. Att få äta lunch med honom skulle vara bland det mest spännande jag någonsin gjort.

C: Kanske ett tråkigt svar men jag är väldigt familjekär så någon släkting som gått bort för tidigt.

Sist men inte minst, vad sysselsätter du dig med när du inte jobbar? A: Jag har ett stort intresse för film och datorspel. På grund av att jag idag inte har lika mycket tid för att spela brukar jag istället se på film. En av mina favoritfilmer är Gladiator med Russel Crowe.

C: Jag umgås mycket med mina vänner, lagar gärna mat, tittar på pinsamma tonårsserier och tycker om att promenera. Oavsett om det är på golfbanan, längs Biblioteksgatan eller på fjället.