Vår kund Rottneros hyllas för sin årsredovisning - igen!

Uppdaterat: 4 sep 2019


Juryn vill rikta beröm till Rottneros för att ha producerat den absolut bästa årsredovisningen på börsens småbolagslista." Så lyder orden i PwCs rapport om tävlingen "Bästa rapportering om värdeskapande".


Förra hösten vann vår kund Rottneros pris för bästa årsredovisning 2014 i kategorin Small Cap. Bakom utmärkelsen stod NASDAQ, branschorganisationen för revisorer FAR, Sveriges Finansanalytikers Förening, och Sveriges Kommunikatörer. Oxenstierna & Partners är jätteglada över att ha varit med och stått bakom ett vinnande bidrag och över att ha fått fortsatt förtroende att arbeta med Rottneros årsredovisning.

När PwC nu avslöjat resultaten i sin tävling ”Bästa rapportering om värdeskapande” är det mycket glädjande att Rottneros hamnar i final med sin årsredovisning för 2015.

Juryn berömmer bland annat sättet Rottneros förklarar sin affärsidé, kopplingen mellan vision, strategi och finansiellt utfall samt det gedigna riskavsnittet.

"Sammanfattningsvis har Rottneros lyckats producera en årsredovisning som kan användas som ett inspirerande exempel för övriga bolag på börsens small- och midcaplistor inför nästa års rapportering.”, skriver juryn.

Stort grattis till Rottneros och vi ser fram emot fortsatt samarbete den kommande årsredovisningssäsongen!

Läs mer om våra IR-tjänster här.

PwC:s rapport hittar du här.