USP med nätverket – att sporra till utveckling

Uppdaterat: 4 sep 2019


Att vara med i ett nätverk som Worldcom ställer höga krav på medlemmarna. Och vi måste kunna lita på att Worldcom kvalitetssäkrar de byråer som är med. Det är jätteviktigt för att vi ska våga rekommendera våra kunder att använda våra internationella kollegor för IR och PR-uppdrag utanför Sverige.

I fredags var det dags för Oxenstierna & Partners "peer-review". Det är en uppföljning av den utvärdering som gjordes av vår byrå vid vårt inträde för snart två år sedan, och handlar om att visa hur byrån arbetar och utvecklas i olika perspektiv - business management and planning, finansiell styrning och uppföljning, kundvård, hur vi genererar och styr uppdrag och slutligen hur arbetar med och drar nytta av vårt medlemskap i Worldcom.

Varje enskild dag på kontoret kan tyckas vara ett sammelsurium av kundkundprojekt, pitcher, tidrapportering, uppföljning och telefonsamtal. För en växande byrå är det därför viktigt att ta ett steg tillbaka och fundera på hur vi verkligen arbetar och utvecklar verksamheten. Hur långt har vi egentligen kommit?

Vi klarade ribban! Och nu lägger vi upp den på en högre nivå.