Ung kommunikatör med höga ambitioner

Uppdaterat: 4 sep 2019

Oxenstierna & Partners är en kommunikationsbyrå som sammanför strategi och genomförande inom investerarrelationer, PR, webb och grafisk produktion. Vi strävar efter att skapa effektiv kommunikation som driver våra kunders utveckling och ökar möjligheterna för tillväxt och lönsamhet. Våra kunder finns främst inom B2B.

Vi är idag ett dussin konsulter och bygger gärna vidare på vårt lag. Just nu letar vi efter en ung kommunikatör som vill arbeta tillsammans med oss för att driva och utveckla kommunikationen hos en av våra kunder.

Du har förmodligen läst kommunikation eller ekonomi på högskolenivå och troligen redan påbörjat din karriär. Du är nyfiken på hur organisationer fungerar och hur kommunikation stödjer företagets dialog med både interna och externa målgrupper. Att arbeta kreativt ligger högt på önskelistan. Du har erfarenhet av redaktionellt arbete och du har kunskaper inom webb och sociala medier. Samtidigt kan du i en projektledarroll snabbt förstå kundens behov och skapa nära relationer. Du kan arbeta självständigt och vill vara delaktig och kunna påverka genom hela processen, från brief till leverans av färdig produkt.

Du har goda kunskaper i Office-paketet och något webbpubliceringsverktyg såsom Episerver, Umbraco eller Sharepoint. Troligen har du också arbetat en del i Photoshop och Indesign.

Har vi fångat ditt intresse? Då hoppas vi att du tar chansen att fånga vårt.

Skicka cv och personligt brev till linna.osterman@oxp.se. Vi vill gärna se din ansökan innan den 25 november.