Självständig kommunikatör som gillar olika utmaningar

Uppdaterat: 4 sep 2019

Oxenstierna & Partners är en konsultbyrå inom strategisk kommunikation. Vi stödjer våra kunder i att arbetet med Corporate Communications, PR och Investerarrelationer.

Vi söker nu en kommunikatör som vill vara med och driva och utveckla kommunikationsfunktionen på plats hos en av våra kunder. Arbetet är ett vikariat, 1-1,5 år.

Du ska vara med och utveckla kommunikationen på plats hos kunden. Du blir en del i ett centralt team som tillsammans stödjer verksamheten som finns i Sverige, Norge och Danmark. Det är ett långsiktigt arbete där du har fokus på internkommunikation, medierelationer, samt ger praktiskt stöd i den finansiella kommunikationen. Du är en viktig motor både i det dagliga arbetet och i att utveckla en god kommunikation med bra rutiner och processer.

Du har tagit examen och har relevant erfarenhet. Du är drivande och van att hantera olika typer av målgrupper och att skapa kommunikation som stödjer företagets dialog med olika interna och externa målgrupper. Du är van att samla information och arbeta med redaktionella texter samt har goda kunskaper inom webb och sociala medier. Du arbetar självständigt och vill vara delaktig och kunna påverka genom hela processen, från brief till leverans av färdig produkt.

Du har goda kunskaper i Office-paketet, dvs Word, Excel och Power Point, och du kan arbeta med något webbpubliceringsverktyg. Du är också van att hantera bilder och hantera produktion av trycksaker och annan grafisk formgivning.

Intresserad? Skicka CV och personligt brev till linna.osterman@oxp.se.

Vi vill ha din ansökan senast 17 februari 2016!