Sharp väljer Worldcom och Oxenstierna & Partners för PR i norden

Uppdaterat: 4 sep 2019

Japanska Sharp befinner sig i en dynamisk fas med fokus på innovationer inom snart sagt alla områden där elektronik kan hjälpa människan både privat och i våra olika yrkesroller. Oxenstierna & Partners har börjat hjälpa Sharp att kommunicera företagets nya vision i Norden. Detta är ett viktigt led i en stor europeisk satsning där Sharp både förändrar organisation och fokus och lyfter fram alla nya spännande Sharpprodukter. För att genomföra kommunikationen har Sharp tagit hjälp av Worldcom, världens största nätverk av fristående pr-byråer. I Sverige företräds Worldcom av Oxenstierna & Partners.

Det känns också som ett uppdrag där vi kan göra nytta. Här finns konsulter med stor kompetens på och erfarenhet av elektronikområdet. Sharp är väldigt innovativt vilket borgar för många spännande nyheter.

Sharp är världsledande inom områden som LCD och solcellsteknologi. Produktportföljen är stor och rymmer spetsprodukter inom ljud och bild för både konsument- och professionellt bruk, kontorsutrustning i form av multifunktionssystem, kassaregister och räknare, men Sharp marknadsför också mikrovågsugnar, luftvärmepumpar samt solcellspaneler.