Oxenstierna & Partners hjälpte Addnode vinna pris för bästa årsredovisning

Uppdaterat: 4 sep 2019


Eva-Stina Bolin, Elin Paues, Anna Oxenstierna

I våras arbetade vi med IT-koncernen Addnode Groups årsredovisning. Under konferensen Finforum den 26 november utsågs den till bästa årsredovisning i kategorin Small Cap 2013.

Juryn ansåg att Addnodes årsredovisning: "… är ett föredöme när det gäller överskådlighet, enkelhet och tydlighet. Inget annat bolag använder så lite text, och så mycket diagram och grafik, som Addnode Group. Effektiv informationsgivning när den är som bäst".

Addnode och OxP bestämde sig redan för två år sedan att satsa på vinst och göra ett rejält omtag av årsredovisningen, något som vi ser resultatet av idag.

- Vi är väldigt glada och stolta över att en av våra årsredovisningar har vunnit detta pris. Projektet är ett exempel på vad ett samarbete mellan byrå och kund kan åstadkomma och vi är tacksamma över att få arbeta med kunder som hjälper oss att utvecklas", säger Anna Oxenstierna.

Finforum arrangeras av NASDAQ, branchorganisationen för revisorer FAR, Sveriges Finansanalytikers Förening, och Sveriges Kommunikatörer. Tävlingen "Bästa redovisning" har genomförts sedan 1965 och i år tävlade 241 börsnoterade företags årsredovisningar.