Oxenstierna & Partners söker vass kommunikatör med digitala talanger

Uppdaterat: 4 sep 2019

Oxenstierna & Partners (OxP) är en kommunikationsbyrå i Stockholm. Vi arbetar som kommunikationspartner till små och medelstora företag, och våra huvudområden är medierelationer (PR), investerarrelationer (IR) och företagskommunikation. Flera av våra kunder finns på Nasdaq Stockholm eller är på väg mot notering.

Nu söker vi en skicklig kommunikatör till vårt team hos en av våra kunder, en växande och framgångsrik koncern i byggbranschen. 

Ditt uppdrag Som kommunikationspartner till den aktuella kunden arbetar OxP nära företagsledningen för att sätta kommunikationsmål och strategier som kan bidra till att utveckla verksamheten. Därtill deltar vi i det praktiska arbetet på plats ute hos kund.

Ditt uppdrag blir att förstärka vårt team i det praktiska arbetet, med fokus på att producera innehåll till företagets olika kanaler – webb, intranät, video, interntidning, sociala och traditionella medier. Du kommer att ha ett särskilt ansvar för att förbättra innehållsutvecklingen till de digitala kanalerna. Vi jobbar mot olika målgrupper – bland annat medarbetare och blivande medarbetare, kunder, branschen och investerare.

Din profil Vi söker dig som har några års erfarenhet som kommunikatör eller journalist och som brinner för att skapa bra kommunikation i olika former.

Du är en mycket van skribent på svenska och engelska. Du har även erfarenhet av att projektleda olika typer av kommunikationsprojekt. Erfarenhet av B2B är meriterande. Du har goda kunskaper inom sociala medier för företag samt erfarenhet att arbeta med video- och webbpubliceringsverktyg. Eftersom teamet jobbar nordiskt, behöver du känna dig bekväm med talad danska och norska. Kunskaper i finska är meriterande.

För att trivas hos OxP behöver du vara engagerad, professionell och pålitlig. Det är också viktigt att du är noggrann och lösningsorienterad. Inte minst hoppas vi att du är intresserad av att vara med och utveckla OxP.

Vad erbjuder vi? Oxenstierna & Partners startades 2006 av Anna Oxenstierna och Linna Österman. Idag är vi ungefär 12 konsulter som gillar bra kommunikation och nöjda kunder. Vi har det kul tillsammans och jobbar som ett sammansvetsat team.

Litet företag – många möjligheter. Som kommunikationspartner jobbar OxP brett inom kommunikation. Som medarbetare kommer du att få erfarenhet av många olika områden och arbetsuppgifter, med kunder i ett flertal branscher.

Höga krav – stor utveckling. Både vi och våra uppdragsgivare gillar hög kvalitet.  Det ställer höga krav på oss som individer och som team – men ger också stora möjligheter till utveckling.

Glada medarbetare – nöjda kunder. Med nöjda medarbetare kan vi också få nöjda kunder. Vi på OxP vill erbjuda ett roligt och utmanande jobb – kombinerat med trygghet och balans i livet. Därför har vi kollektivavtal och erbjuder pensionsrådgivning för våra medarbetare.

Intresserad?   Låter det som att du är vår nya kommunikationskonsult? Skicka i så fall ditt cv och personliga brev till linna.osterman@oxp.se innan den 10 oktober. Har du frågor om tjänsten? Mejla till samma adress!