Lansering av vår nya reklamfilm för Bravida

Uppdaterat: 4 sep 2019

Vi kan stolt presentera vårt senaste filmprojekt för installations- och servicekoncernen Bravida. I filmen utgår vi från Bravidas devis "Vi ger fastigheter liv" och visualiserar och vitaliserar vilken betydelse Bravida har för oss människor och samhället i stort. Många känner igen Bravida, men få vet vad de faktiskt gör. Det ville vi ändra på. Filmen beskriver hur Bravida ger fastigheter liv genom tusentals medarbetare över hela Skandinavien som installerar och bibehåller funktioner för energi, luft, vatten och säkerhet.

Användningsområden för filmen som är gjord på fyra språk, är primärt employer branding och rekrytering samt att visa potentiella kunder Bravidas breda kompetens och närvaro i vardagen. Sekundärt kan filmen användas för att stärka den interna stoltheten och ge gemene man en bättre bild av företaget.

Olle Pettersson på Oxenstierna & Partners har varit Bravidas projektledare och en av initiativtagarna till projektet. Arbetsgruppen bestod av engagerade medarbetare från Bravida, Oxenstierna & partners, Content Innovation, Vidiotism och Hajp.

Klicka på bilden för att komma till filmen.